Певицата, която е на крачка от номинация за Грами  ще

...
Певицата, която е на крачка от номинация за Грами  ще
Коментари Харесай

Рут Колева черпи с азиатски еликсир

Певицата, която е на крачка от номинация за Грами  ще посрещне коледните празници в компанията на най-близките си.

В Пекин, още при започване на азиатското си турне, тя и нейните музиканти се заемат със снимането на клип към песента Basil, част от последния албум на соул-дивата. Видеото към този момент е реалност и е осъществено със съдействието на Маутай, България. Режисьор е Йордан Янков, който от години живее в Пекин и снима огромни кино продукции и сериали.

След сполучливото присъединяване на най-престижния китайски музикален фестивал - OCT LOFT, Рут към този момент прави проекти за ново пътешестване до екзотичната дестинация. Докато пристигна дълго чакания момент, певицата ще събере приятелите си на огнена гощавка с Маутай еликсира, трансформирал се в обичан на родните звезди. Жени Калканджиева, Кали и Жана Бергендорф са почитатели на Маутай коктейлите с екзотични имена. Този факт, както и всички други интензивности на марката в България му донесоха влиятелна премия в Китай

Преди броени дни представителите от J&M получиха премията „ Най-активен дистрибутор ”. Огненият елексир участва на родния пазар едвам от една година и към този момент получи наградата за дистрибуция и разпространение на китайската просвета в България. Отличието бе връчено на публично събитие в Китай, където бяха поканени представители на марката от целия свят. Пред повече от 400 посетители в залата, Влад Гицоайка презентира интензивностите, осъществени през годината в България.  Културната интеграция, като платформа за показване на богатото историческо завещание на Китай, посредством откриване на обичайния развой на филтрация при производството на азиатския балсам, бе измежду многочислените аргументи Маутай, България да пребори конкуренцията на останалите пазари в света. В проведените атрактивни начин на живот събития през годината, зад Маутай застанаха звездите на България. В дегустационните атракции присъединяване взеха топ-шеф Иван Манчев, шестата по хубост в света Евгения Калканджиева и брачният партньор й Стефан Манов - Тачо, кралят на суинга Васил Петров, певиците Рут Колева, Кали, Жана Бергендорф, Мартина Иванова, топ-диджея Djane Monique, Гери Дончева, носителките на трофеи за хубост Йордана Димитрова и Дони Чачова, както и кралицата на 1 метър шоколад и създателка на марката Царъ Шоколад – Биляна Тодорова. Asian Mystery, Moon Drops, Moutai Magic, Green Fire и Dragon`s Tears са единствено част от коктейлите, които хубавиците пробваха в другите Маутай празненства, проведени от екипа на българския представител.

Маутай взе участие в голям брой интерактивни действия за разпространение на имиджа на марката измежду потребителите , ловко употребявайки локалната просвета на хранене. Азиатският балсам бе показан в границите на Азиатския фестивал на цветовете, както и в редица тематични конгреси и изложби. Най-популярното байджу в света бързо се трансформира в обичана напитка на българската аудитория, чрез основаването на изящни коктейлни миксове, подобаващи за комбиниране с, добилата известност, азиатска кухня. 

Дълго време Китай и България имат надълбоко другарство. От 90-те години двете страни подписаха съглашение за поощряване и отбрана на вложенията за отбягване на двойното данъчно облагане. Китай постоянно е бил един от главните търговски и стопански сътрудници на България в Азия. А за Китай България е значим прозорец за отваряне на пазара на Европейски Съюз. Като един от знаците на китайската национална марка и приет за напитката на дипломацията, Маутай към този момент е надълбоко затвърден на локалния пазар, посредством българския дистрибутор J & M. Тя се трансформира във значима позиция на българския пазар и играе жизненоважна роля в търговията и културния продан сред двете страни. Днес, с напъните на J & M, комерсиалната мрежа на Маутай обгръща цяла България. Местните консуматори имат по-задълбочено схващане за тази представителна китайска алкохолна марка, която се възползва от непрекъснатото изследване и проучване на J & M, присъствайки в обширна мрежа от кокетни питейни заведения и заведения.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР